Followers

Friday, January 11, 2013

✿ Aduhaiiii Anak oh Anak ! ✿

Adehhhhh ... mak nk felling tgk min hoo pun x bleh la ..
tgh syok layan citer korea kat tv8 leh lak anak2 buat drama diaorg pulak ..
di mana si kakak kemas toys masuk dlm bekas mainan ..
dan si adik ambik toys yg kakak dia simpan then sepahkan balik depan TV ..
kakak mengamuk amibik toys simpan balik ..
last dia tutup bekas toys tu x bg adik dia ambik
start la adengan terik ramut sampai x nak lepas ..
tu la asal gegirl je mesti tarik rambut kan hehehhe ..
dah terjerit2 ... 
mak banak 3 ni tergelak pecah perut tgk aksi anak2 ..bukan leraikan mereka malah ambik camera snap aksi diaorg hahahha .. king plak geleng kepala kekekke ..
 mana x gelak hahahha
menaggis pakai topeng yg dia buat kat skol..
 adehhh x leh blah la kyra ooiiii
anje -mumy balqis kata kyra hati tisu ..adik buat je dah menanggis ..

 Nak marah terus terkedu bila tgk muka si adik cam ni
hahahhaha muka x bersalah mintak simpati dari mama dia kekekke
bakul toys telah jadi hak milik dia masa ni ..

 Dan kakak terus menaggis ...
bila mama dia terbeliakkan biji mata dia stop kejap ..
pastu sambung balik ...

 haaaa tau takut ....
cepat2 mintak ampun kat kakak kekekke
kiss kakak konon mintak maap la tu ..
tertonggeng vontot tu kiss kakak ..

 tu dia kiss punya lama ..
abis basah muka kakak kena air liur adik hahahha ..
sambil snap aksi diaorg ni x henti2 mama dia gelak adehhhh ..

 ok kakak ampunkan adik ..
so bila dah berbaik cam ni pulak aksinya ...
air dicincang halus2 takkan putus ... hehehhe

 Tu dia peluk ketat2 kakak dia x mau lepas
sayang la tu kononya kekekke
adeh anak dara 2 org ni mmg hari2 ade je hal diaorg buat ...
kakak kalau dok ngadap tv si adik kacau ..
kakak buat homework adik pun kacau
kalau xde kakak meroyan si adik dok cari ...tau plak dok dediam
kalau kakak ada tau jadi pasal je ...
adik ni ganas btul la heheheh
lum sorang lagi join ...
tunggu la baby beso sikit tgk sape buli sape plak ..
 

 ni dia cool je ..balik nursery main2 kejap kat umah kul 8 dah mintak susu pastu tido sampai pagi ...
kakak2 dia terkerit terlolong xdenya dia ni bangun 
makin syok tido ada la ...
ni muka pagi tadi ..dalam kete nk pi nursery ..


9 comments :

Sidratul Muntaha said...

ahhaha..
mcm2 hal
beselah budak2
dak ara pun mmg rajin buli abg long dia
siap kena gigit bagai

Nad @ MamaZN said...

Sonoknye lin...
Gelagat mcm2
Kalu xde salah sorg mesti tercari2 kan..?

Ima Salsuzaima said...

HAHA...budak2 ni macam2 ragam.nasib sy baru ada satu je hero.tu pun dah cukup memeningkan.hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

haha..mcm2 gelagat anak2 ya..tgk nanti keysha besar die join geng kakak kyra ke kakak kyreen..hihi

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

kak ayu-mmg hari2 ada je hal diaorg buat ..kalau dah berdua ada geng mmg huru hara umah

Nad-tu yg pecah perut gelak tu adehh anak oh anak ..xde sehari sunyi umah kekke

Ima-mmg macam2 ragam ..last2 mak diaorg ni jadi hulk kikiki

Lily- tu lum keysha join kekeke kalau tiga2 nnt ntah cam mana adehhh

suhaina laui. said...

happening sgt huhuhu

mama ila said...

hihihi..comel betullah aksi 2 beradik nie..hihihii...kalau x gaduh..x mesra kannnn...

mama_umar_maryam said...

aduh comel2nye 3K nih..hehehe,sorg meraung sorg terase jgk yee

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

suhaina- mmg happening bergegar umah hahahha

mama ila- mesra gitu time baik ok la sejuk mata menadang time aksi tarik rambut alahaiii sesak napas mak ni kekke

zety - sorang meraung sorang lagi buat muka x bersalah hahhaa